Werkwijze & tarieven

Als kindercoach wil ik graag samen met uw kind kijken naar wat er speelt. Wat gaat er in hun koppie om? Hoe denkt uw kind over bepaalde dingen? Welke emoties spelen een rol? Waar ligt de behoefte? Ik ga samen met uw kind op zoek naar wat er werkelijk speelt en wat uw kind nodig heeft om verder te kunnen. Geloof me… ze zijn zelf erg creatief in het bedenken van de mooiste oplossingen! Elke kind heeft kwaliteiten in zich, die hem of haar verder kunnen helpen. Ik help graag om deze kwaliteiten te (her)ontdekken en sterker te maken!

Hoe ik dit doe?

Ik bied vanuit mijn praktijk aan huis of bij u thuis coaching aan voor kinderen (4 tot 12 jaar) en/of hun ouders. Het traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na dit gesprek zullen we samen kijken of dit traject aansluit bij jullie verwachtingen/behoeften. Jullie kind is hierbij niet aanwezig.

Als er na het kennismakingsgesprek besloten wordt om verder te gaan in dit traject, vraag ik u alvorens het gesprek een intakeformulier in te vullen. Deze kunt u thuis op uw gemak (eventueel samen) invullen. Dit formulier ontvang ik graag terug voor het intakegesprek om voorbereid dieper in te gaan op jullie hulpvraag tijdens het gesprek. Bij het intakegesprek is uw kind ook aanwezig.

In minimaal 4 kindsessies (wekelijks een uur) ga ik samen met uw kind ontdekken wat er bij speelt en wat uw kind nodig heeft om verder te kunnen. Na 4 sessies evalueer ik samen met jullie hoe deze ontdekkingstocht is geweest en hoe jullie deze hebben ervaren. In dit gesprek wordt ook besproken of dit traject afgerond kan worden of dat er nog meer nodig is. Dit kan het voortzetten van coaching zijn, maar ook een doorverwijzing naar de huisarts, JOT of Hink Stap Sprong (GGZ- jeugd samenwerkingspartner).

De kindsessies zijn vertrouwelijk. Ik vertel jullie alleen waar jullie kind mij toestemming voor geeft.

Tarieven

Kennismakingsgesprek Gratis 60 minuten
Intake/evaluatiegesprek € 65,- 60 minuten
Telefonisch overleg gratis <15 minuten
Telefonisch consult €30,- >15 minuten
Coaching €65,- 50 minuten
Verslaglegging €65,-  
Observatie/gesprek school €65,- 60 minuten
Reiskosten (per kilometer) 0,19 cent  

Kort overleg, telefonisch of per mail, is bij de begeleiding van het kind inbegrepen.